Klantervaring Simone

  • Naam: Simone
  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: 25

Yvonne heb ik ervaren als heel meelevend, invoelend en heel creatieve persoon en coach. Ze heeft een actieve en creatieve aanpak waarbij we bijvoorbeeld ook rollenspel, ontspanningsoefeningen en andere actieve lichaamsbewustzijnsoefeningen deden tijdens de coaching. Ervaren en doen als kernwoorden hoewel ook in gesprek veel waardevolle (door)vragen ter sprake kwamen waardoor ik regelmatig aan het denken werd gezet.

Mijn vraag voor de coaching was in eerste instantie over onzekerheid/zelfvertrouwen op zowel persoonlijk vlak als in werkzoektocht, later ging het ook over draagkracht en draaglast en was het een begeleiding in onzekerheid in het werkzame en persoonlijke leven (in combinatie met de thuissituatie).

Het coachingstraject heeft mij opgeleverd dat ik meer mijn eigen successen ben gaan zien, mijzelf meer ben gaan accepteren hoe ik ben. “Ik ben Simone, ik mag er zijn en ik kan het, op mijn manier.” Vooral die mantra heeft me erg geholpen en helpt mij wanneer ik met een tegenslag te maken kreeg of wanneer ik veel beren op de weg zag. Ook ben ik daardoor meer gaan inzien dat wat ik voel en denk wel degelijk waardevol is, al is het maar alleen voor mij, dat ik het waard ben. Een prachtig cadeau wat Yvonne mij op die manier heeft gegeven met haar coaching. Een coach die echt naast en achter je staat, zo heb ik dat gevoeld!

Tijdens de gesprekken hebben we niet alleen gepraat maar ook dingen visueel gemaakt door ze op te schrijven, Yvonne heeft tekeningen gemaakt. We hebben de ruimte gebruikt om dingen uit te beelden als in een rollenspel of sculptuur.